Ηθικοί Αυτουργοί της παραπομπής μου στα Δικαστήρια, αυτοί οι οποίοι μας εκπροσωπούν !!!

Θα τρίζουν τα κόκκαλα” της Μαρίας Λιονάκη  Βιριράκη  Γραμματέως του Προέδρου Εφετών Χανίων,  στον οποίο με είχε γνωρίσει ως εγγονό της, τότε Ναυτικό Δόκιμο του Βασιλικού Ναυτικού,

ΟΤΑΝ τώρα ως Αρχιπλοίαρχο  Π.Ν ε.α. κάποιοι  “ΓΕΝΝΑΙΟΙ” με ΠΑΡΕΠΕΜΨΕΑΝ στον χρονοβόρο, ταλαίπωρο και δαπανηρό Περίγυρο των Δικαστηρίων της Γενέτειράς μου , ΠΛΗΓΜΑ  ΝΤΡΟΠΗΣ στο Πολεμικό μας Ναυτικό !!! 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ, στους Θύτες, Ηθικούς Αυτουργούς “Δεκανίκια” με Ανταλλάγματα, Συνεργούς και συνοδοιπόρους, με παντελή  έλλειψη Συνείδησης και Αντίληψης  την οποία διαθέτουν, σε ότι αφορά  την  Προέλευσή τους !!!!!

ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ γεγονότων εντός και εκτός των χωρικών μας υδάτων να μην έχουν τελειωμό, μια ΣΥΓΚΥΡΙΑ “ΓΕΝΝΑΙΩΝ” τώρα στο Απυρόβλητο Αξιωματικών Π.Ν. ε.α. και ενός άλλου    Αξιωματικού Π.Ν  ε.ε . ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ  ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣEI  τον ΘΕΣΜΟ του Σεβασμού των Νεοτέρων  προς τους Αρχαιοτέρους των ,  Κρίκου  Συνοχής της Μεγάλης Ναυτικής  Οικογένειας του Πολεμικού μας  Ναυτικού,!!!!

Με τον Χουντικό Ν.Δ 117120.05.1972 εν Ισχύει, Προκαλώντας την Ίδρυση της ΑΝΕΑΕΔ ( Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων ), αισθάνομαι για πρώτη μου φορά ως Μέλος της ΕΑΑΝ  “Μαντρωμένος, Ψυχολογικά και Οικονομικά Δαρμένος”, λόγω  χαρακτήρων αυτών οι οποίοι μας εκπροσωπούν  !!!

ΜΕ την αθλιότητα να συνεχίζεται, η ιστοσελίδα μου την  18η Ιουλίου 2021, υπέστη επίθεση από πληρωμένους ΧΑΚΕΡΣ οι οποίοι διέγραψαν την Σχέση μου με την Αρχή της Ιστορίας του Ν.Μ. Κρήτης και το περιεχόμενο της Κατηγορίας Balothies !!!! ΟΜΩΣ ο Τεχνικός Συνεργάτης του Ρ/Φ Σταθμού μου την  επανέφερε,  γιατί πρόκειται σύντομα να ακουστούν   BALOTHIES  για τις οποίες θα γελάσει  και το παρδαλό  κατσίκι !!!!

Στην φωτογραφία αριστερά το Ιστορικό κτήριο της Πλατείας Κλαυθμώνος στο οποίο στεγάζεται τώρα  η ΕΑΑΝ ( Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού ). Στην φωτογραφία δεξιά στο κέντρο των Χανίων οδός  Μανουσογιαννάκηδων 1, στεγάζονται τα Νέα Γραφεία της ΕΑΑΝ/ Παράρτημα Κρήτης. 

ΗΤΑΝ “ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βεβαίως του ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥ Εργολάβου κατασκευής του κτηρίου !!!  Με αναθεώρηση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης  από τον ΓΕΝΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ο δεύτερος όροφος τροποποιήθηκε καταλλήλως στο τεράστιο εμβαδόν των 230 τ.μ. !!!! Ένας πολύ μεγάλος χώρος για Γραφεία Παραρτήματος της ΕΑΑΝ, θεωρήθηκε  χώρος  συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων, με αίθουσα συσκέψεων,  δύο γραφεία και κουζίνα, όλα πλήρως εξοπλισμένα, εις  βάρος ποσού  603.315 €,  από τις συνδρομές  στην ΕΑΑΝ 15.000 Αποστράτων του Π. Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος !!! 

Ύστερα από λίγες συνεστιάσεις για την δημιουργία εντυπώσεων,  λειτουργούν πλέον ως Κυλικείο περιορισμένου ωραρίου τις καθημερινές  !!! Στην κεντρική φωτογραφία η Πλατεία Ελευθερίας στα Χανιά, όπου στο Ιστορικό κτήριο των Δικαστηρίων στεγάζονται το Πολυμελές Πρωτοδικείο και το Εφετείο Χανίων !!!

Από το “Προεδρικό Μέγαρο” της ΕΑΑΝ στην Πλατεία Κλαυθμώνος με τους γνωστούς αμετακίνητους μονίμους  του Δ.Σ του,, έχουν εκδοθεί Ατάκες Κρότου Λάμψης του Προέδρου του τώρα Αντιπροέδρου, κατά του Αρχαιοτέρου  Αρχιπλοιάρχου  Π.Ν.  ε.α  Α. Λιονάκη ποινικά διωκόμενες,  με το ενδεχόμενο να Δημοσιοποιηθούν !

Έχουν  επίσης εκδοθεί και  ευρίσκονται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο  Χανίων, μία Προεδρική  Ένορκη Βεβαίωση και άλλη μία από Μέλους του Δ.Σ  του Ν.Μ. Κρήτης !!! 

   “Υπηρετώ την Πατρίδα, σημαίνει ότι ασκώ ενσυνείδητα ένα Λειτούργημα, όχι ένα επάγγελμα η μία θητεία και στην ζωή του Αξιωματικού δεν υπάρχουν ωράρια, εορτές και αργίες !!! Είναι μια και πνευματικά σφυρηλατημένη  διαδρομή, με δύναμη ψυχής με αφοσίωση  σε υψηλά ιδανικά, σε αξίες σε αρχές στο Καθήκον και με πολλαπλού είδους Αποστολές χωρίς  απαγορευτικά απόπλου”

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *