Ηθικοί Αυτουργοί της παραπομπής μου στα Δικαστήρια, αυτοί οι οποίοι μας εκπροσωπούν !!!

 

ΑΦΙΕΡΩΕΜΝΟ, στους Θύτες, Ηθικούς Αυτουργούς “Δεκανίκια” με Ανταλλάγματα, Συνεργούς και συνοδοιπόρους, με παντελή  έλλειψη Συνείδησης και Αντίληψης  την οποία διαθέτουν, σε ότι αφορά  την  Προέλευσή τους, είχε  ως αποτέλεσμα 

                     ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Π.Ν ε.α.
                   Α. ΛΙΟΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΧΑΝΙΩΝ,
                         ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΟΥ
                                  ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ
                             ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ ΤΟΥ !!!!!

   

    Ήταν το “Τίμημα” της “φαεινής” ιδέας μου ως Διοικητού ΝΑΣΚΡΗ, να  Οργανώσω την Ναυτική  Έκθεση της Ναυτικής Εβδομάδας του 1972  προβάλλοντας την Ναυτική μας Παράδοση. Η αγαστή συνεργασία  με τα συνεργεία του Ναυστάθμου Κρήτης και την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, κατέληγε ως Επιθυμητό Αποτέλεσμα στον χώρο της Εκθέσεως στο Γιαλί Τζαμισί, με απασχόληση 15 ωρών ημερησίως επί 30 ημέρες  !!

    Στην φωτογραφία αριστερά το Ιστορικό κτήριο της Πλατείας Κλαυθμώνος στο οποίο στεγάζεται τώρα  η ΕΑΑΝ (Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού). Στην φωτογραφία δεξιά στο κέντρο των Χανίων οδός  Μανουσογιαννάκηδων 1, στεγάζονται τα Νέα Γραφεία της ΕΑΑΝ/ Παράρτημα Κρήτης. 

    ΗΤΑΝ “ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ βεβαίως του ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥ  Εργολάβου κατασκευής του κτηρίου !!!  Με αναθεώρηση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης  από τον ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ο δεύτερος όροφος έχοντας ΔΕΚΑΝΙΚΙ διαρκείας έναν από αυτούς οι οποίοι μας Εκπροσωπούν, τροποποιήθηκε  καταλλήλως στο τεράστιο  εμβαδόν των 230 τ.μ. !!!!

   Ένας πολύ μεγάλος χώρος για Γραφεία Παραρτήματος  Κρήτης της ΕΑΑΝ, εις  βάρος ποσού  603.315 € με ΦΠΑ,  από τις συνδρομές στην ΕΑΑΝ 15.000 Αποστράτων του Π. Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, λειτουργούν πλέον ως Κυλικείο περιορισμένου ωραρίου τις καθημερινές,  με   την  υπογραφή   του τότε Προέδρου  τώρα Αντιπροέδρου της ΕΑΑΝ  ο  οποίος   μας Εκπροσωπούσε !!!

    Με το Χουντικό  Ν .Δ 1171/1972 εν Ισχύει, Προκαλώντας την Ίδρυση της ΑΝΕΑΕΔ ( Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων ), αισθάνομαι για πρώτη μου φορά ως Μέλος της ΕΑΑΝ  “Μαντρωμένος, Ψυχολογικά και Οικονομικά Δαρμένος”, λόγω των χαρακτήρων αυτών οι οποίοι μας εκπροσωπούν  !!

    ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ γεγονότων εντός και εκτός των χωρικών μας υδάτων να μην έχουν τελειωμό, μια  ΟΜΟΧΕΙΡΙΑ  “ Παλικαράδων ” τώρα στο Απυρόβλητο  των Αποστράτων ,  χρησιμοποίησε  Βλήματα  Εμετικής  Γομώσεως που διέθετε  η πυριτιδαποθήκη τους,

ΟΤΑΝ τώρα ως Αρχιπλοίαρχο  Π.Ν . ε.α.    με ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ  στον χρονοβόρο, ταλαίπωρο και δαπανηρό Περίγυρο των Δικαστηρίων της Γενέτειράς μου , ΠΛΗΓΜΑ  ΝΤΡΟΠΗΣ στο Πολεμικό μας Ναυτικό !!

      ΜΕ  συνεχείς  ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ , ΕΠΕΔΕΙΩΞΑΝ  παντός είδους Προεδρικές “Καρέκλες” , προκειμένου να ικανοποιήσουν, Μεγαλομανίες, Απωθημένα, Κερδοσκοπίες Ορέξεις, Κόμπλεξ ακόμη και Επίδειξη “Υψηλού Δείκτη Νοημοσύνης”, εις βάρος αρχαιοτέρων τους, Δημιουργώντας μία πρωτοφανή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ !!!

   Στην κεντρική φωτογραφία η Πλατεία Ελευθερίας στα Χανιά, όπου στο Ιστορικό κτήριο των Δικαστηρίων στεγάζονται το Πολυμελές Πρωτοδικείο και το Εφετείο Χανίων !!!

     Από το “Προεδρικό Μέγαρο” της ΕΑΑΝ στην Πλατεία Κλαυθμώνος με τους γνωστούς αμετακίνητους μονίμους  του Δ.Σ του,  έχουν εκδοθεί “Ατάκες Κρότου Λάμψης ” του Προέδρου του τώρα Αντιπροέδρου, κατά του Αρχαιοτέρου  Αρχιπλοιάρχου  Π.Ν.  ε.α.  Α. Λιονάκη ποινικά διωκόμενες,  με το ενδεχόμενο να Δημοσιοποιηθούν !

    Έχουν  επίσης εκδοθεί και  ευρίσκονται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο  Χανίων, μία Προεδρική  Ένορκη Βεβαίωση και άλλη μία από  πρώην Μέλους του Δ.Σ  του Ν.Μ. Κρήτης,  Ποινικά Διωκόμενες !!! 

 ΘΑ πρέπει να γίνει Κατανοητό από ΟΛΟΥΣ, ότι οι  Επιτυχημένοι  σε  Καθήκοντα  Υψηλής  Ευθύνης  Κυβερνήτες  των   Πολεμικών μας  Πλοίων,  είναι   Πάντα  εις  Τάξιν  Απάρσεως,  χωρίς  Απαγορευτικά  Απόπλου !!!!!!!!!!

       

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.